HS-6 PASLANMAZ SEVİYE ŞALTERİ

Paslanmaz seviye şalteri, seviye şalterinin çeşitli malzemelerin aşındırma riskine karşı paslanmaz çelik malzemeden imal edilmesiyle ortaya çıkar.

Bu şalterler özellikle çeşitli kimyasalların etkilerine dayanacak dirençte olurlar. Kimyasal tesislerde ve sistemlerde kullanılacak olan paslanmaz gövdeli seviye şalterleri yüksek sıcaklıklara ve basınca dayanıklı olur. Böylece kazan ya da depodaki sıvı seviyesi kolaylıkla izlenebilir.

Bu paslanmaz çelik şamandıralı seviye şalterleri, manyetik sıvı şalterlerinin uygun olmadığı her yere monte edilebilir.

Paslanmaz seviye şalteri çeşitleri ve fiyatları için Hemen Tıkla! Sıvı seviye şalterleri HELS Endüstriyel’de.

PASLANMAZ SEVİYE ŞALTERİ ÖZELLİKLERİ

Paslanmaz çelik sıvı seviye şalteri hem paslanmaz çelik bir gövdeye hem de şamandıraya sahiptir. Bu sayede kullanıcıya yüksek performans ve çok yönlülük sağlar.

Bu şalterler çeşitli endüstriyel uygulamalarda seviye tespiti için rahatlıkla kullanılırlar.

Hızlı akan sıvılar, yüksek basınçlar gibi ağır koşullarda kullanımı idealdir.

Paslanmaz çelik korumaya sahip bu şalterler sağlam ve dayanıklıdırlar. Gıda temasına da uygun olmalarının yansıra geniş bir sıcaklık aralığına sahiptirler.

Hels marka paslanmaz seviye şalteri özellikleri ise şöyledir:

Şamandıra: Paslanmaz Çelik

Flanş: St. 37 Karbon Çelik PN 6

Basınç Sınıfı: PN 10

Max. Çalışma Sıcaklığı:160°C

PASLANMAZ SEVİYE ŞALTERİ UYGULAMA ALANI

Paslanmaz seviye şalteri, su ve atık sudan, yiyecek ve içeceklere ve kimyasallara kadar tüm endüstrilerde çok geniş ölçüm uygulamaları gerçekleştirir.

Tanklarda, kazanlarda, özellikle gıda ve akaryakıt sektörlerindeki büyük tanklarda sıvı belirli bir seviyeye geldiğinde alarm verir.

Pis su ve sintine tankları, atık ya da temiz su tankları, yakıt tankları, sıvı gıda tankları, sıvı kimyasal tankları ve sıvı bulunan her alanda kullanımı mümkündür ve verimli sonuçlar ortaya koymaktadır.

Uygulama alanlarını şöyle sıralayabiliriz:

  • Yakıt tankları
  • Su tankları
  • Yağlama ve yağ tankları
  • Pis su depoları
  • Sıvı gıda tankları
  • Makine soğutma suları
  • Jeneratör tankları
  • Sıvı deterjan depoları.

PASLANMAZ SEVİYE ŞALTERİ ÇALIŞMA PRENSİBİ

Paslanmaz seviye şalterleri genel olarak suyun kaldırma kuvveti prensibine dayalı olarak çalışır. Şamandıralı tipte şamandıranın hareket etmesi sonucu şalter içindeki kontağın etkilenmesi ile çalışır.

Seviye şalteri, depo/ tank içerisinde bulunan sıvının olması gereken değerin üzerine çıkması yada altına düşmesi durumunda devreye girerek çalıştırdığı alarm yada ekipman ile sistemi koruma altına alır.

PASLANMAZ SEVİYE ŞALTERİ FİYATI

Şalterin kullanılacağı alan veya uygulama ile ilgili bilgilerin verilmesi durumunda uzmanlarımız size hangi şalteri kullanmanız gerektiği konusunda yardımcı olacakları gibi, söz konusu şalterin fiyatları hakkında da bilgi vereceklerdir.

Ayrıca fiyatlar için sitemiz üzerinden teklif talebinde bulunabileceğiniz gibi telefonla irtibata da geçebilirsiniz.